Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Riblapjes in Stroganoffsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

400 gr riblappen
zout en peper
1 ui
5 worteltjes
4 el boter of margarine
1 laurierblaadje
2 el azijn
1 zakje Stroganoffsaus (McCormick)
3 el zure room
2 takjes peterselie

Bereiden

Vlees in stukjes snijden. Bestrooien met zout en peper. Ui pellen en in ringen snijden.
Worteltjes schrappen, wassen en grofraspen. In braadpan boter verhitten.
Vlees in ±5 minuten rondom bruinbakken. Ui toevoegen en ±3 min meebakken. Toevoegen: wortel, laurierblaadje, azijn en 2 dl lauw water. Met deksel op pan ± 1 uur zachtjes stoven. In kom Stroganoffsaus-poeder doen. 2 dl koud water erdoor roeren. Door vlees roeren. Met deksel op pan vlees in nog ± 20 minuten zachtjes verwarmen. Van vuur af zure room erdoor roeren. Peterselie erboven fijnknippen. Lekker met doperwten en macaroni.
Bereidingtijd: ± 2 uur

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Spaanse gehaktschotel
Aubergine- gehakt
Grootmoeders hachee met appeltjes
Runderreepjes met oesterzwammen en tauge
Bieflapreepjes met groenten(roerbakken) *

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes